ΕΛΛΑΔΑ

Ντένια Παράσχη: Και η Εθνική Ελλάδας στο πλευρό της- Θρίλερ με τη μεταφορά στη Βοστώνη

Ντένια Παράσχη: Και η Εθνική Ελλάδας στο πλευρό της- Θρίλερ με τη μεταφορά στη Βοστώνη
Facebook

Απλούς πολίτες αλλά και επώνυμους συγκινεί η περίπτωση της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από την Ζάκυνθο, που έχει διαγνωστεί με όγκο στην καρδιά και έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει στην Βοστώνη προκειμένου να εγχειριστεί. Το ποσό συγκεντρώθηκε, όμως ακόμα το πότε θα ταξιδέψει η Ντένια στην Αμερική δεν έχει ξεκαθαριστεί .

Στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε για την Ντένια: «ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαιχτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν για τη Διονυσία.

Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη».

Θρίλερ με την μεταφορά στην Βοστώνη

Χθες αργά το βράδυ, υπήρξε εμπλοκή για τη μεταφορά της 28χρονης, καθώς οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει η Ντένια στη Βοστώνη. Αυτή την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πότε θα δοθεί η άδεια από τους γιατρούς για να ταξιδέψει η Ντένια με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος , όπως έχει προγραμματιστεί. Πάντως το ραντεβού στο νοσοκομείο της Βοστώνης έχει οριστεί για την Πέμπτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ