ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: Προφυλακιστέoς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία που έγινε πριν 18 χρόνια

Πέλλα: Προφυλακιστέoς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία που έγινε πριν 18 χρόνια
AΠΕ-ΜΠΕ/ Αλέξανδρος Μπελτές

Τη Δευτέρα απολογείται ο 53χρονος, φερόμενος ως δράστης για το έγκλημα του ’98 στην Πέλλα. Ζήτησε παράταση σήμερα από το δικαστήριο της Έδεσσας όπου και θα γίνει και η δίκη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Μετά το ένταλμα σύλληψης του, κρατείται προσωρινά, στις φυλακές της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η στυγερή δολοφονία και εξαφάνιση πτώματος ενός 23χρονου με τον οποίον ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πως είχε ερωτικές επαφές. Ο φερόμενος ως δράστης κατέθεσε μέχρι στιγμή στις Αρχές ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και αρνείται κάθε κατηγορία που του προσάπτουν. Ωστόσο αναμένουμε την επίσημη απολογία του σε δύο μέρες.

Το τμήμα “Cold Case” της ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κατάφερε μετά από 18 χρόνια να ανοίξει ξανά την υπόθεση και να οδηγηθεί στα ίχνη του 53χρονου, καθώς φαίνεται πως είναι ο μόνος πιθανός δράστης, γεγονός που επιβεβαιώνει και ένα αποτύπωμα που βρέθηκε κοντά στο σημείο εντοπισμού του σώματος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν με ανάμειξη του σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Το «ελληνικό CSI» εξιχνίασε δολοφονία που παρέμενε στα αζήτητα για 18 χρόνια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ