ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη - Σοκ από το τροχαίο στις Μοίρες: Νεκρός 35χρονος - Στην εντατική η γυναίκα του

Κρήτη - Σοκ από το τροχαίο στις Μοίρες: Νεκρός 35χρονος - Στην εντατική η γυναίκα του
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς, στο Ηράκλειο της Κρήτης, από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα  που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το Σάββατο σε δρόμο των Μοιρών και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 35χρονος πατέρας και να τραυματιστούν άλλα έξι, άτομα, μεταξύ των οποίων η 30χρονη συζυγός του και τα δυό τους παιδιά ηλικίας 5 και 9 ετών αντίστοιχα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, πριν από τους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας.

Οι τραυματίες, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.

Στην εντατική η 30χρονη σύζυγος του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretapost.gr, η 30χρονη σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκονται και τα δύο παιδιά με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους, αν και το 9χρονο κοριτσάκι φέρει πιο σοβαρά τραύματα.

Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες επίσης νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο εκτός κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ