ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 76χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις εγγονές του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 76χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις εγγονές του
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη φυλακή οδηγήθηκε την Τετάρτη, κατόπιν απόφασης του εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη, ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης, με θύματα τις ανήλικες εγγονές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr, o ηλικιωμένος με καταγωγή από την Αλβανία είχε προσαχθεί λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι οι άσεμνες χειρονομίες που του αποδίδονται αποτελούσαν ενδείξεις υπερβολικής αγάπης προς τις εγγονές του.

Λίγο πριν από την απολογία του 76χρονου, ενώπιον του εισαγγελέα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες οι γονείς και μία θεία των παιδιών που υπερασπίστηκαν τον ηλικιωμένο, λέγοντας ότι ήταν εκδηλωτικός, αλλά δεν λειτουργούσε με πονηριά απέναντι στα εγγόνια του.

Παράλληλα, μέλη της οικογένειας και άλλοι συγγενείς συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο. Ισχυρίστηκαν ότι ο 76χρονος βρίσκεται τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα, όπου εγκλωβίστηκε λόγω του κορωνοϊού και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αλβανία.

«Έχει παιδιά και εγγόνια τα οποία μεγάλωσε με αγάπη. Αν είχε κάνει κάτι, εμείς θα τον σκοτώναμε» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι συγγενείς στους δημοσιογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ