ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος - «Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια»: Συγκλονίζει η 19χρονη για τον βιασμό της

Ρόδος - «Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια»: Συγκλονίζει η 19χρονη για τον βιασμό της
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Με εντάσεις ξεκίνησε η δίκη για το βιασμό της 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ στη Ρόδο, για τον οποίο κατηγορείται ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής που καταδικάστηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η άτυχη κοπέλα περιέγραψε στο δικαστήριο τα όσα έζησε εκείνη τη φρικτή νύχτα:

«Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά σιγά. Με χαστούκισε ο 21χρονος 5-6 φορές δυνατά. Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα ο 21χρονος και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια όπως όταν βάζουν χειροπέδες. Ήμουν σε σοκ. Για αυτό δεν τα είπα νωρίτερα στην Αστυνομία. Είχαν μουδιάσει τα χέρια μου. Ζαλίστηκα μετά έκανα εμετό. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια».

Για περισσότερο από 4 ώρες το κορίτσι απαντούσε σε ερωτήσεις, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, χωρίς να κοιτάξει ούτε μία φορά τους κατηγορούμενους. Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τετάρτη.



Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου του 2018, οι δύο άνδρες φέρονται να πρότειναν στη νεαρή κοπέλα να πάνε και οι τρεις μαζί μία βόλτα με το αυτοκίνητο του 21χρονου αλβανικής καταγωγής για να ακούσουν μουσική. Τότε, αφού επιβίβασαν στο όχημα τη 19χρονη, μετέβησαν στην περιοχή του Ενυδρείου και εκεί, κοντά στις τουαλέτες, φέρονται να την βίασαν αλλά και να προέβησαν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η νεαρή κοπέλα φέρεται να αντέδρασε και όταν κάποια στιγμή οι δράστες μείωσαν τις αντιστάσεις τους, βρήκε την ευκαιρία και διέφυγε.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ταυτοποίησαν πρόσωπα και εντόπισαν στις 18 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ τον 24χρονο Ρομά.

Μετά από αυτό, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του 21χρονου Αλβανού και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως μεταδίδει η rodiaki.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ