ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες έκλεισαν συμβολικά τις ΔΟΥ Τρικάλων και Κοζάνης

Αγρότες έκλεισαν συμβολικά τις ΔΟΥ Τρικάλων και Κοζάνης
EUROKINISSI

Σε συμβολικό κλείσιμο των ΔΟΥ Τρικάλων και Κοζάνης προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης αγρότες των μπλόκων του Πολύμυλου και του κόμβου Καρδίτσας, αντίστοιχα.

Ένα παρκαρισμένο στην κεντρική είσοδο του κτιρίου τρακτέρ, επιστράτευσαν οι αγρότες του μπλόκου που βρίσκεται στον κόμβο Καρδίτσας για να αποκλείσουν τη ΔΟΥ Τρικάλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του κόμματος με αίτημα τον διάλογο με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων και στη συνέχεια αποχώρησαν προς το μπλόκο, στον κόμβο Καρδίτσας.

Οι αγρότες του μπλόκου στον Πολύμυλο της Εγνατίας οδού από την πλευρά τους, έκλεισαν συμβολικά τα γραφεία στα οποία στεγάζεται η ΔΟΥ της Π.Ε. Κοζάνης και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν την είσοδο έως τις 15.30.

Οι αγρότες του μπλόκου στα διόδια Πολυμύλου είναι οι μόνοι από τα οκτώ μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία που υπέγραψαν την λίστα αιτημάτων, η οποία παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Κατάληψη της ΔΟΥ Αγίου Νικολάου από αγρότες και κτηνοτρόφους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ