ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «δεν έχει αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο»

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «δεν έχει αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο»
ΙΝΤΙΜΕ/FACEBOOK

«Δεν έχει αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο» έως τώρα η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, «η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάστασή της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας».

Τα παραπάνω τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, την Πέμπτη, την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο - τρία λεπτά στον χώρο, καθώς η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Έτσι, αποχώρησαν χωρίς να προκύψει κάτι νεότερο, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόοδο των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Νέα στοιχεία της έρευνας που «κυκλώνουν» τη δράστιδα

Την ίδια ώρα, σημαντική πρόοδο για τον εντοπισμό της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση κατά της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται πως έχουν κάνει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν καταγεγραμμένη την φωνή της δράστιδας. Από τη χροιά και την ανάλυση της φωνής διαπιστώνουν ότι είναι ηλικίας μεταξύ 25-35 χρόνων και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μιλά καλά ελληνικά. Από τις κινήσεις της διαπιστώνουν πως είχε κάνει αρκετές προπαρασκευαστικές ενέργειες προκειμένου να προβεί στην απάνθρωπη πράξη της.

Η καταγραφή της φωνής της έχει γίνει από την επικοινωνία της με εταιρεία ραδιοταξί με την οποία, όπως όλα δείχνουν, επικοινώνησε το πρωί της επίθεσης και λίγο πριν στήσει την ενέδρα της στο εσωτερικό του κτιρίου, από καρτοτηλέφωνο της Καλλιθέας, προκειμένου να την περιμένει σε συγκεκριμένο σημείο σχετικά κοντά από αυτό της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ταξί την μετέφερε στο Παγκράτι.

Οι αστυνομικοί από την κατάθεση του οδηγού, γνωρίζουν το ακριβές σημείο επιβίβασης αλλά και αυτό της αποβίβασης, όπως και το ακριβές δρομολόγιο που ακολούθησε το όχημα και χαρακτηριστικά της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα που έκανε την επίθεση δεν είχε μαζί της κινητό, καθώς από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει καμία ενεργή συσκευή στο σημείο που να σχετίζεται με κάποια από τις ύποπτες γυναίκες.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ