ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Συγκλονίζει θύμα του «βιαστή του Κάβου» - Τι είπε στους αστυνομικούς

Κέρκυρα: Συγκλονίζει θύμα του «βιαστή του Κάβου» - Τι είπε στους αστυνομικούς
ΙΝΤΙΜΕ

Τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του αποκαλούμενου «δράκου του Κάβου», περιγράφει 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία με πρόσχημα ότι έψαχνε τον σύντροφό της και επί τέσσερις ημέρες τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Ανέφερε, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

«Κατάλαβα ποιος είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες. Εγώ δεν ήθελα αυτόν τον άντρα στο σπίτι μας και ο σύντροφός μου, μού είπε ότι θα τον διώξει γρήγορα», είπε, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Όπως υποστήριξε η 34χρονη στις Αρχές, οι δύο άντρες θα έπιναν μαζί ένα ποτό στο σπίτι τους.

«Εγώ πήγα για ύπνο και σηκώθηκα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα η οποία ήταν ανοιχτή και είδα τον κατηγορούμενο. Τρόμαξα και του φώναξα. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε από το σπίτι της μητέρας του κατηγορούμενου. Μου ανέφερε ότι ο φίλος μου έκανε φασαρία και υπήρχε κίνδυνος να τον πιάσει η αστυνομία επειδή δεν είχε χαρτιά».

Όπως ανέφερε η 34χρονη στις Αρχές ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι. Εκείνη προσπάθησε πάλι να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι μου και με έπεισε να τον ακολουθήσω για να πάμε να πάρουμε τον φίλο μου. Επειδή περπατούσαμε πολλή ώρα και πηγαίναμε από ένα χωματόδρομο ανησύχησα».

Κάπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή της, αρχίζει ο εφιάλτης της.

«Όταν αντέδρασα επειδή αργούσαμε με τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι. Αιμορραγούσα και φώναζα και τότε εκείνος συνέχισε να με χτυπά με μια πέτρα».

«Μου πήρε το κινητό και λέγοντάς μου ότι έχει μαχαίρι και πιστόλι με ανάγκασε να τον ακολουθήσω. Μου έδειξε προσωπικά αντικείμενα του συντρόφου μου και μου είπε ότι τον σκότωσε», ανέφερε στην κατάθεση της η 34χρονη σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου».

Περιγράφει ακόμα ότι βρέθηκαν στο ύπαιθρο σε μία καλύβα και την επομένη ο κατηγορούμενος τη βίασε.

Τέλος το θύμα εξιστόρησε στους αστυνομικούς πώς κατάφερε μετά από 4 μέρες ομηρίας να ξεφύγει από τον 47χρονο.

Μιλώντας στην εκπομπή ο δικηγόρος του 47χρονου μετέφερε την άποψη του κατηγορουμένου, ότι είναι αθώος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ