ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη δεν έχει δει το πρόσωπό της - Η κατάσταση της υγείας της

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη δεν έχει δει το πρόσωπό της - Η κατάσταση της υγείας της
ΙΝΤΙΜΕ

Για «μαχήτρια» έκανε λόγο η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου Νοσοκομείου σχετικά με την 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και βρίσκεται ακόμη στον δρόμο της αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια, Μαρία Καλοφώνου, η κοπέλα έχει υποβληθεί μέχρι τώρα σε τρία χειρουργεία που έχουν πάει καλά, ενώ τα επόμενα χειρουργεία αναμένονται σε 10 ημέρες.

Μετά τη σύλληψη της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος, η 34χρονη έχει ψυχολογική υποστήριξη ομάδας ειδικών που έχουν συμβουλέψει όλους όσοι έρχονται σε επικοινωνία με την κοπέλα να της δίνουν τις πληροφορίες, αλλά με τον σωστό τρόπο.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της, οι βλάβες στο πρόσωπό της είναι πολύ σοβαρές και δύσκολες.

Σύμφωνα με την κ. Καλοφώνου, που μίλησε στο Mega, τα εγκαύματα είναι βαθιά και έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος, πράγμα που καθιστά την αποκατάσταση πολύ δύσκολη.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί αγωνίζονται για την αποκατάσταση με τα μέσα που διαθέτουν, ενώ έχουν προετοιμάσει την Ιωάννα ότι θα υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις, σε βάθος χρόνου καθώς και για το ότι η αποκατάσταση θα είναι μια επίπονη διαδικασία.

Τέλος, σε ερώτηση εάν η 34χρονη έχει δει το πρόσωπό της η κ. Καλοφώνου είπε στον ΑΝΤ1:

«Η Ιωάννα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα. Της έχουμε εξηγήσει ότι δεν είναι καλό να δει μια μεταβατική εικόνα που θα της κάνει κακό και έχουμε συμφωνήσει και οι δύο ότι δεν θα δει το πρόσωπό της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ