ΕΛΛΑΔΑ

Ντένια Παράσχη: Καλά νέα για την 28χρονη που νοσηλεύεται στη Βοστώνη

Ντένια Παράσχη: Καλά νέα για την 28χρονη που νοσηλεύεται στη Βοστώνη
Facebook

Καλά είναι τα πρώτα νέα για την 28χρονη Ντένια Παράσχη που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα της Ζακύνθου imerazante.gr τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου κάνουν τους γονείς και οι συγγενείς της έχουν λόγους να αισθάνονται αισιόδοξοι.

Μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.

Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί πολύμηνη θεραπεία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο νοσοκομείο και από τη μέχρι σήμερα εμπειρία έχει επιτυχία όπου εφαρμόστηκε.

Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του νοσοκομείου, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα.

Στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της εξακολουθούν να βρίσκονται οικογένειά της, ενώ μεγάλη είναι και η συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών.

Διαβάστε ακόμα:

Αναχώρησε από το Ωνάσειο η Ντένια Παράσχη - Θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ