ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Ομολόγησε ασέλγεια και ναρκωτικά η «κοκκινομάλλα»

Μαρκέλλα: Ομολόγησε ασέλγεια και ναρκωτικά η «κοκκινομάλλα»
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Μόνο τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών παραδέχεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 33χρονη «κοκκινομάλλα», η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Η 33χρονη οδηγήθηκε σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι φιλοξένησε για δύο μέρες την ανήλικη, γιατί έβλεπε ότι «δεν ζούσε σε καλές συνθήκες».

Επίσης, όπως είπε, της έδωσε ηρεμιστικό, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, η 10χρονη φέρεται να της είπε όταν αποχωρίστηκαν «σε αγαπώ, μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η 33χρονη ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη θα απολογηθεί τη Δευτέρα, στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που γνώριζαν την 33χρονη

Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, μίλησε αποκλειστικά στο Mega.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά το τηλεφώνημα του πρώτου ανθρώπου που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης.

«Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία».

Η 33χρονη φαίνεται να σχεδίαζε την αρπαγή αρκετό καιρό πριν. Αν και η μικρή Μαρκέλλα έφυγε από τη γειτονιά πριν από τέσσερα χρόνια, η 33χρονη συντηρούσε την εικόνα της στα μάτια της ανήλικης καθημερινά, πίσω από τα σχολικά κάγκελα.

Άφωνη η μητέρα που συνόδευε, μαζί με την 33χρονη, τα παιδιά τους στο σχολείο. «Ήταν στο ίδιο σχολείο, στην ίδια πολυκατοικία».

«Ήταν αφάνταστο να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν πολύ καλή κοπέλα».

«Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς»

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που το κορίτσι βρέθηκε σώο, ενώ έκανε λόγο για πρωτοφανές περιστατικό στην Ελλάδα.

«Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε το κοριτσάκι σώο, γιατί συνήθως σε αυτού του είδους τις επιλογές διεστραμμένων ανθρώπων, τα θύματα δε ζουν ποτέ για μιλήσουν. Δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παιδοφιλίας από γυναίκα δράστιδα».

Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις είναι πολύ πιθανό να είχε συνεργούς, με τις πράξεις της να χαρακτηρίζονται κακουργηματικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ