ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 84χρονη

Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 84χρονη
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών ήταν ο 40χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας 83χρονης γυναίκας από την Πρέβεζα.

Το θύμα εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου άγρια ξυλοκοπημένο μέσα στο σπίτι του από γειτόνισσα και, αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews.gr, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών και πριν τη σύλληψή του, την Κυριακή, παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο Πακιστανός ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Στο μεταξύ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού. Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ