ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της Ιωάννας – Τι λέει η γιατρός της

Επίθεση με βιτριόλι: Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της Ιωάννας – Τι λέει η γιατρός της
© Intime p.a.

Αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι εμφανίστηκε η γιατρός της 34χρονης, Μαρία Καλοφώνου.

Μιλώντας στο MEGA για την πορεία της υγείας της, η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως παρά την ψυχολογική επιβάρυνσή της, η Ιωάννα βοηθάει τους γιατρούς.

«Τα τέσσερα χειρουργεία που έχουμε κάνει έχουν πάει καλά. Είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Παρόλη την ψυχολογική της επιβάρυνση, βοηθάει και η ίδια» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Καλοφώνου.

Φαίνεται πως σταδιακά οι γιατροί αρχίζουν να αποκαλύπτουν στην 34χρονη όσες πληροφορίες χρειάζεται να γνωρίζει για την κατάσταση της υγείας της.

«Δεν πρέπει να είναι σε άγνοια το κορίτσι. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σιγά - σιγά τις πληροφορίες, όπως έρχονται» τόνισε χαρακτηριστικά η γιατρός, σημειώνοντας παράλληλα πως το αριστερό μάτι της Ιωάννας -που έχει υποστεί έγκαυμα- είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Τα σημάδια που έχουμε είναι θετικά. Έχει όραση και είμαστε αισιόδοξοι» είπε η ίδια.

Μέχρι στιγμής, η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της.

«Όταν ζητήσει να το δει, θα το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε μαζί. Προς το παρόν δεν το έχει ζητήσει και η ίδια γιατί της έχουμε εξηγήσει ότι αυτό που θα δει τώρα είναι κάτι μεταβατικό. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσει την ψυχή της με άσχημες εικόνες» τόνισε η κ. Καλοφώνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ