ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Εξιτήριο για τη 10χρονη - Καταγγελία Κούγια για εμπλοκή επιχειρηματία

Αρπαγή Μαρκέλλας: Εξιτήριο για τη 10χρονη - Καταγγελία Κούγια για εμπλοκή επιχειρηματία
Screen Grab

Σειρά ερωτημάτων εξακολουθούν να εγείρουν οι συνθήκες υπό τις οποίες συντελέστηκε η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, τη στιγμή που το κοριτσάκι λάμβανε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, για να μεταφερθεί σε δομή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρκέλλα θα παραμείνει στη συγκεκριμένη δομή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της αρπαγής της και να αποφασιστεί πού και με ποιους θα μείνει μόνιμα.

Καταγγελία Κούγια για εμπλοκή επιχειρηματία στην υπόθεση

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε την Τετάρτη απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού από την πλευρά του συνηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης, η οποία βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης.

Σε δηλώσεις του στον Status fm 107,7 Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι «δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο, έναν πολύ επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν, όπως είπε χαρακτηριστικά».

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Νουλέζα», συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Τι απαντά ο δικηγόρος της 33χρονης

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας χαρακτήρισε «αστείο» τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια. Ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη «απλά προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε».

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι επρόκειτο για μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ. Κούγιας έσπευσε να τη δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας. Παρ' όλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντησή του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε τη συμπάθεια για το δράμα της μικρής και το ενδιαφέρον του για την οικογένειά της.

Στον υπολογιστή της 33χρονης οι απαντήσεις

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι δικηγόροι της Μαρκέλλας, τη δικογραφία της υπόθεσης.

«Περιμένουμε το περιεχόμενο της δικογραφίας για να ζητήσουμε από την κ. ανακρίτρια να διενεργήσει συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις, οι οποίες έχουν σχέση με τον διορισμό πραγματογνωμόνων», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (24/06) ο δικηγόρος της οικογένειας και του αδερφού της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας.

Όπως διευκρίνησε ζητά να εξεταστούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η 33χρονη αλλά και το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου του ηλεκτρονικού υπολογιστή της.

«Θα χρειαστεί έρευνα δύο μηνών αλλά με τον εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία μπορεί να βρει τα πάντα», εξήγησε ο κ. Κούγιας.



Αδελφός Μαρκέλλας: Εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα

Ο 25χρονος, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά της, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

Αποκάλυψε πως η 33χρονη κατηγορούμενη που προφυλακίστηκε μετά την απολογία της, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης μιλώντας στο Mega.

Όπως είπε, δεν έχει κάνει καμία ερώτηση στην αδελφή του για τα όσα βίωσε στα χέρια της «κοκκινομάλλας», η ίδια του εκμυστηρεύτηκε την ανησυχία της καθώς βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της 33χρονης.

Ο 25χρονος, που κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά, είπε ότι η Μαρκέλλα μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες στις Αρχές.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ