ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τις «θεραπείες» - Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου

Γιατρός «μαϊμού»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τις «θεραπείες» - Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν καθημερινά το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την ανεξέλεγκτη δράση του 47χρονου γιατρού – «μαϊμού», Νικόλαου Κοντοστάθη.

Ο 47χρονος έκανε λόγο για «θαυματουργές θεραπείες» με ειδικές δίαιτες, έλαια και βότανα.

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του ψευτογιατρού, στο οποίο ο 47χρονος καλείται να θεραπεύσει έναν πολύποδα, αποκάλυψε το Mega.

Ο ψευτογιατρός φέρεται να εκτιμά ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ότι ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από τη στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το 'φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται» ακούγεται να λέει.

«Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η μη επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται» συμπληρώνει.

Εφόσον καταλήγει στο γνωστό συμπέρασμα περί αναερόβιων καρκινικών κυττάρων, συνεχίζει τη διάγνωση προτείνοντας μια αλκαλική διατροφή.

«Κοιτάξτε πλέον.... δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε... θα κάνουμε το εξής: θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου' χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα».

«[...] Θα ξεμπερδέψεις με αυτό, θα κάνεις έναν επανέλεγχο. Χρειάζεται να το κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate... αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι» ακούγεται να λέει λίγο μετά.

«Γιατρός του Χριστόδουλου»

Όπως καταγγέλλεται, ο 47χρονος φέρεται να οδήγησε στον θάνατο ακόμα έναν άνθρωπο 67 ετών, «βαφτίζοντας» τον καρκίνο του πνεύμονα, σταφυλόκοκκο.

Μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο γιος του θύματος, ο ψευτογιατρός συστήθηκε στην οικογένεια ως ο γιατρός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και διακεκριμένος ογκολόγος ομοιοπαθητικός.

Ο ψευτογιατρός έπεισε τον 67χρονο ασθενή να μην κάνει καθόλου χημειοθεραπείες, υποβάλλοντάς τον σε εξαντλητική δίαιτα.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», είπε ο γιος του θύματος.

«Στο πρώτο ραντεβού μας είπε το πόσο κοστίζει. Μας είπε ότι μπορεί να χρειαστούμε από μία έως πέντε δόσεις. Στην αρχή μας είχε ζητήσει 11-12 χιλιάρικα. Τα δώσαμε με τη μία. Ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος», συνέχισε.

Μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο του ανθρώπου ζήτησε από τον γιο του την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε επίσης φίλος της οικογένειας του 67χρονου θύματος του ψευτογιατρού. «Το 2015 έγινε αυτό. Έδινε 70-30% πιθανότητες υπέρ του ότι θα γίνει καλά. Η οικογένεια τον γνώρισε μέσω ενός κοινού γνωστού που γνωρίζω και εγώ, και του ζήτησα να με πάει και εμένα στον συγκεκριμένο γιατρό και με πήγε σε μια ιδιωτική κλινική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είπα του μεσάζοντα επειδή τον ήξερα να με πάει και εμένα γιατί είχα ένα πρόβλημα που κάνω θεραπεία. Με περίμενε ο μεσάζοντας κάτω από την κλινική να με ανεβάσει αυτός επάνω. Πήγαμε στον τελευταίο όροφο, σε ένα γραφείο. Βγήκε μια μητέρα με ένα παιδάκι σε ένα καροτσάκι, ανάπηρο. Στο γραφείο ήταν μόνο ένα γραφείο και η καρέκλα. Στην κλινική μέσα», συνέχισε την περιγραφή του για την προσωπική του γνωριμία με τον ψευτογιατρό.

«Εκεί που πονηρεύτηκα ήταν ότι είδα το ανάπηρο παιδί και τον άκουσα να λέει ότι θα το κάνει να “πετάει”. Ήξερα ότι αυτός είναι για καρκίνους, μετά βλέπω ανάπηρο, λέω τι είναι αυτός; Μετά έδωσα τις εξετάσεις μου να τις δει, χωρίς να του πω κάτι. Τις κοιτούσε, μου λέει “δεν έχεις τίποτα, μια αφυδάτωση είναι, πίνε νερό και έλα να τα ξαναπούμε”. Είπα το περιστατικό σε μια φίλη μου και έτυχε να γνωρίζει τον διευθυντής της κλινικής. Τον πήραμε τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση και όταν τον ρώτησε η φίλη μου αν έχει κάποιο Νίκο Κόντο στην κλινική το πρώτο που απάντησε ο διευθυντής ήταν “Ωχ, τι έκανε πάλι;” Και της είπε “θα στα πω από κοντά”», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ