ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο πιλότος του ελικοπτέρου με το οποίο σχεδιαζόταν η απόδραση του Μαζιώτη

Τι λέει ο πιλότος του ελικοπτέρου με το οποίο σχεδιαζόταν η απόδραση του Μαζιώτη

Έντονα σοκαρισμένος περιέγραψε στους αστυνομικούς ο πιλότος του ελικοπτέρου πως η Πόλα Ρούπα δεν δίστασε να τον πυροβολήσει δυο φορές αλλά και όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της απόπειρας απόδρασης.

Ο απόστρατος αστυνομικός που εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία ελικοπτέρων είπε.

Ήταν μια κυρία άγνωστη σε μένα καθώς δεν είχα συνεργαστεί ξανά μαζί της. Ήταν γύρω στα 40 με 50 με μακριά μαύρα μαλλιά. Μου έκαναν εντύπωση τα παράξενα δόντια της.

Όταν μπήκε στο ελικόπτερο είχε μαζί της ένα σακ-βουαγιάζ τύπου βαλίτσας και μια γυναικεία τσάντα. Όταν φτάσαμε σχεδόν στις Ερυθρές την είδα να βγάζει ένα όπλο και να μου λέει με δυνατή φωνή να γυρίσω πίσω στην Αθήνα και να πάω Κορυδαλλό. Της άρπαξα το χέρι και ήρθαμε σε συμπλοκή. Το ελικόπτερο γύριζε γύρω- γύρω και ενώ παλεύαμε προσπαθούσα να προσγειώσω και το ελικόπτερο. Χτυπούσε με μανία τα χέρια και το πρόσωπο μου και με δάγκωσε στο χέρι με μανία.

Της φώναζα " θα σκοτωθούμε τι κανείς" και ξαφνικά πυροβόλησε δυο φορές. Ευτυχώς οι σφαίρες βρήκαν στη κονσόλα με τα όργανα και στον ανεμοθώρακα. Μόλις τα πέδιλα του ελικοπτέρου πάτησαν στο χώμα πετάχτηκε έξω και πήρε μαζί της και το σακ- βουαγιάζ. Καθώς έτρεχε της έπεσε η περούκα και πρόλαβα να δω ότι είχε ξανθά κοντά μαλλιά."

Αργά χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί έδειξαν στον κυβερνήτη του ελικοπτέρου φωτογραφίες και αναγνώρισε την Πόλα Ρούπα ως τη γυναίκα που ήταν στο ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός στις διωκτικές αρχές από την επανεμφάνιση της Πόλας Ρούπα

Με πλαστή ταυτότητα κυκλοφορεί η Πόλα Ρούπα- Ανθρωποκυνηγητό των αρχών

Με όπλο του Μαζιώτη η Πόλα Ρούπα στην επιχείρηση απόδρασης από τον Κορυδαλλό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ