ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο παίρνει την Τετάρτη η συνοδηγός του Παντελίδη Φρόσω Κυριακού

Εξιτήριο παίρνει την Τετάρτη η συνοδηγός του Παντελίδη Φρόσω Κυριακού

Εξιτήριο θα λάβει αύριο Τετάρτη η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.

Η 21χρονη υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των θεράποντων ιατρών του Ευαγγελισμού, η επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων που έφερε η Κυριακού σε χέρι και ώμο ήταν επιτυχής και δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές.

Η κοπέλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Η Κυριακού έχει δώσει κατάθεση στις αρχές, στην οποία όπως είπε, η ίδια αλλά και ο Παντελίδης, δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, ενώ δεν θυμόταν το αυτοκίνητο να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με όσα είπε, την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη μπλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης. "Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι η Μυρσίνη να φωνάζει βοήθεια", είπε στην αστυνομία.

Κρίσιμη, πλην όμως σταθερή, χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της άλλης κοπέλας που βρισκόταν στο μοιραίο τζιπ. Η 30χρονο Μίνα Αρναούτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού διανύοντας το τέταρτο κρίσιμο για την πορεία της υγείας της 24ωρο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα, όταν μια λυγισμένη λαμαρίνα, πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης, και προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα.

Την ίδια ώρα οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ, αναμένεται να βγουν σε ένα μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ