ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτική αντιπαράθεση και «πάρτι» στο Διαδίκτυο για τον Νίκο Καρανίκα

Πολιτική αντιπαράθεση και «πάρτι» στο Διαδίκτυο για τον Νίκο Καρανίκα

Αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει γίνει ο διορισμός του Νίκου Καρανίκα σε θέση συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού στο πρωθυπουργικό γραφείο. Με σημερινή της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ζητάει την αποπομπή του κ. Καρανίκα.

«Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού της χώρας, μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και συνεχίζει: «Ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως αριστούργημα τέχνης, την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων. Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά. Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους. Περιμένουμε - εντός της ημέρας - την αποπομπή του κ. Καρανίκα», καταλήγει.

Την ίδια στιγμή, «πάρτι» έχει στηθεί στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς η επαγγελματική ιδιότητα του κ. Καρανίκα (δηλώνει αδιόριστος εκπαιδευτικός/σερβιτόρος) αλλά και το γεγονός πως στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε επιδοκιμαστικά σχόλια για την Ελένη Μενεγάκη έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Τα ακόλουθα tweets είναι μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια που υπάρχουν στο Διαδίκτυο με το hashtag #karanikas.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ