ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση της μητέρας του Παύλου Φύσσα στην αποφυλάκιση Ρουπακιά

Η απάντηση της μητέρας του Παύλου Φύσσα στην αποφυλάκιση Ρουπακιά
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αντί άλλων δηλώσεων, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, απαντά με ένα βίντεο-καταπέλτη στην αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά.

Στο εν λόγω βίντεο, που έστειλε στον Αθήνα 9,84, φαίνονται στιγμιότυπα από διάφορα πλάνα της Χρυσής Αυγής, που καταδεικνύουν την εγκληματικότητα της οργάνωσης.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αποφυλακίστηκε σήμερα, λόγω της παρέλευσης του 18μηνου, που αποτελεί το ανώτατο επιτρεπτό όριο προσωρινής κράτησης, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο Ρουπακιάς αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ενώ θα βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό, ο οποίος αντικαθιστά την προσωρινή κράτηση του, με 24ωρη αστυνομική φύλαξη αλλά και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σχολιάζοντας την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Μαραγκός, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τι να αντιδράσει η οικογένεια; Μπορεί να αντιδράσει μετά από αυτό που έπαθαν οι άνθρωποι; Βγαίνουν οι δολοφόνοι έξω! Αυτοί έχουν χάσει ένα παιδί”.

“Το χειρότερο που γίνεται είναι ότι έχει ανδρωθεί μια εγκληματική οργάνωση που έχει καταλάβει όλες τις βαθμίδες της εξουσίας. Είναι πρώτη φορά που απεβλήθη Έλληνας ευρωβουλευτής από το ευρωκοινοβούλιο. (σ.σ. αναφέρεται στην αποβολή του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού από τον Μάρτιν Σούλτς)”, σημείωσε ο κ. Μαραγκός για την Χρυσή Αυγή και πρόσθεσε πως “αν λοιπόν δεν προστατεύσουμε την κοινωνία από την εγκληματική οργάνωση θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα”.

“Για μας είναι εκνευριστικό. Κάνουν οι δικηγόροι απεργία 3,5 μήνες και διακόπτουν την δίκη. Τι επιδιώκουν; Από τον Γενάρη που θα είχε φτάσει η δίκη; Προσπαθήσαμε να υπάρξει εξαίρεση με αιτήσεις και παραστάσεις στον δικηγορικό σύλλογο. Είναι ανένδοτοι. Ας ερμηνευτεί αυτό. Αυτή η δίκη είναι ίδια με τις οποιεσδήποτε άλλες; Είναι άλλο πράγμα και δεν προστατεύεται κανείς”, είπε σχετικά με την διακοπή της δίκης.

Διαβάστε επίσης:

Σε κατ'οίκον περιορισμό με 24ωρη φύλαξη ο Ρουπακιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ