ΕΛΛΑΔΑ

Ερωτικό έγκλημα στην Μακρυράχη Πηλίου

Ερωτικό έγκλημα στην Μακρυράχη Πηλίου

Πυρ εναντίον δύο ατόμων άνοιξε ένας 50χρονος, ο οποίος εισέβαλε με κυνηγετικό όπλο σε αποθήκη στη Μακρυράχη Πηλίου χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου.

Κίνητρο του δράστη, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον μιας 36χρονης γυναίκας και ενός 61χρονου που βρίσκονταν εκείνοι την ώρα στην αποθήκη, φέρεται να ήταν προσωπικοί λόγοι.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, η 36χρονη φέρεται πως ήταν πρώην φίλη του 50χρονου, και εκείνος έχοντας πληροφορηθεί ότι είχε συνάψει δεσμό με τον άτυχο άνδρα, πήγε να τους βρει στην αποθήκη, όπου άρχισαν να λογομαχούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 50χρονος, μετέβη σε αποθήκη της οικίας του 61χρονου και πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο τρεις φορές εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ την γυναίκα στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Οι δύο παθόντες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του, προέβη στην κατάποση φυτοφαρμάκων.

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 61χρονου. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ