ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Αποκαλύψεις για το δυστύχημα υπόσχεται η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη

Παντελής Παντελίδης: Αποκαλύψεις για το δυστύχημα υπόσχεται η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη
H Μίνα Αρναούτη

Αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της κόρης της εμφανίστηκε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, η κυρία Νατάσα Κοντολέων επανέλαβε πως η κόρης της καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και φορούζε ζώνη ασφαλείας στο μοιραίο ατύχημα που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Επίσης η κυρία Κοντολέων είπε πως θα αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για ατύχημα όταν η κόρη της είναι κοντά στο να πάρει το εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται πως ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις είχαν δείξει πάνω από 2 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος. Η συγκεκριμένη ποσότητα είναι τουλάχιστον τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο των 0,5 γραμμαρίων ανά λίτρο και σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προκαλεί απώλεια των αισθήσεων, σύγχυση και αδυναμία συντονισμού των κινήσεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η κυρία Κοντολέων :

-Εσείς ξέρετε αν οδηγούσε ο Παντελίδης ή η Φρόσω Κυριακού;

Εμένα μου έχει πει τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Αυτό που θα έχει να πει, θα είναι η αλήθεια. Θυμάται, το ατύχημα, ταράζεται, συγχύζεται όταν το θυμάται αλλά είναι δυνατή. Έχει στεναχωρηθεί με αυτό που έχει γίνει. Στεναχωριέται που ακούει όλες αυτές τις ανακρίβειες και τα ψέματα.
Είχε έρθει μια φορά ο αδελφός του Παντελίδη, στο νοσοκομείο, μας έφερε λουλούδια, αυτά. Με τη Φρόσω δεν έχουμε καμία επαφή.

padel

-Καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου; Φορούσε ζώνη;

Ναι, φορούσε τη ζώνη της, η οποία μάλιστα τρύπησε το στήθος της και μπήκε στον πνεύμονά της, και την χτύπησε και το σίδερο, με την πρόσκρουση.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι μέσα στο νοσοκομείο, τόσο καιρό, και να περιμένεις να σου πούνε κάτι θετικό για το παιδί σου. Όσο καιρό ήταν στην εντατική δεν είχα ακούσει τίποτα θετικό.

Έχει συνέλθει, μιλάμε κανονικά, τρώει κανονικά. Είναι θέμα χρόνου πλέον.

Θα ήθελα να πω πάρα πολλά, αλλά θα ήθελα να τα πω λίγες μέρες πριν πάρει το εξιτήριο, και θα είναι πάρα πολλά, πιστέψτε με.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ