ΟΑΕΔ: Πότε καταβάλλονται Δώρο Πάσχα και επίδομα ανεργίας
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τις ημερομηνίες για την καταβολή του Δώρου Πάσχα, αλλά και των επιδομάτων σε ανέργους, μακροχρόνιους ή τακτικά επιδοτούμενους, γνωστοποίησε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Όπως ενημερώνει ο ΟΑΕΔ από την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016:

- Θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

- Θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά επρόκειτο να καταβληθούν στο χρονικό διάστημα από 22 Απριλίου 2016 μέχρι και 08 Μαΐου 2016.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει από πότε θα καταβάλλεται το δώρο του Πάσχα αλλά και τα επιδόματα στους, εξέδωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ)».

Διαβάστε επίσης