Σύρος πρόσφυγας βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και πιστωτικές και το παρέδωσε
Πηγή: Sean Gallup/Getty Images/Ideal Images

Αίσθηση προκάλεσε η πράξη ενός πρόσφυγα από τη Συρία που τον τελευταίο μήνα ζει στο κέντρο φιλοξενία στο Τσεπέλοβο.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Σύρος βρήκε πορτοφόλι το οποίο περιείχε σημαντικό ποσό και πολλές πιστωτικές κάρτες και έσπευσε να βρει τον κάτοχό του για να το παραδώσει.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 22χρονος Ασίμ εντόπισε στην άκρη του δρόμου, έξω από μία ταβέρνα, ένα πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη αναζήτησε τον άνθρωπο που το είχε χάσει. Ένας νεαρός σερβιτόρος, μπήκε στην ταβέρνα με το πορτοφόλι στο χέρι και ρώτησε αν κάποιος έχασε το έχασε και το αναζητά.

Ο Ασίμ άφησε το πορτοφόλι στον σερβιτόρο, ο οποίος από τις πιστωτικές κάρτες που ήταν μαζί με τα χρήματα κατάλαβε πως ανήκει σε μοτοσικλετιστή που βρισκόταν νωρίτερα στην ταβέρνα.

Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στο αστυνομικό Τμήμα των Κήπων και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον μοτοσικλετιστή κοντά στα Ιωάννινα, τον ενημέρωσαν για το πορτοφόλι του και εκείνος επέστρεψε στο Τσεπέλοβο για να το παραλάβει.

Ο Ασίμ είναι από την Δαμασκό και ήρθε από την Ειδομένη στο Τσεπέλοβο πριν από ένα μήνα με τη μητέρα του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του.`

Διαβάστε επίσης