ΕΛΛΑΔΑ

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής της 69χρονης

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής της 69χρονης
EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 69χρονης που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής εντόπισε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά, που σημαίνει ότι ο δράστης χτύπησε ανελέητα την ηλικιωμένη γυναίκα μέχρι να καταφέρει να την ακινητοποιήσει ενώ μετά από λεπτομερή έρευνα διαπίστωσαν ότι κηλίδες αίματος υπάρχουν από το πρώτο υπόγειο μέχρι και το τρίτο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή η 69χρονη.

Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης χτύπησε και ακινητοποίησε τη γυναίκα και την έσυρε μέχρι το τρίτο υπόγειο. Η σκηνή του εγκλήματος δείχνει ότι η γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ήταν γυμνή και τα εσώρουχα, τα παπούτσια και τα ρούχα της βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία στο υπόγειο πάρκινγκ.

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα στοιχεία προκειμένου να δουν αν η υπόθεση της 69χρονης συνδέεται με το 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου που συνελήφθη χθες μετά από επίθεση σε πέντε γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ ενός κτιρίου στο Μαρούσι, στον πρώτο και το δεύτερο όροφο του οποίου βρίσκεται το πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.Το αυτοκίνητο της γυναίκας την ημέρα που εξαφανίστηκε βρέθηκε στο δεύτερο όροφο του πάρκινγκ. Εκείνο, όμως, που προκαλεί απορία είναι πως όσοι έψαξαν τότε δεν είχαν εντοπίσει το πτώμα της γυναίκας μόλις έναν όροφο πιο κάτω.

Ο ιατροδικαστής θα στείλει τα ρούχα της 69χρονης στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση DNA ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν τις κάμερες ασφαλείας για να δουν αν μπορούν να εντοπίσουν αν διέρχεται από το πάρκινγκ ο "δράκος" ή κάποιος άλλος ύποπτος.

Διαβάστε επίσης:

Τον «δράκο του Αμαρουσίου» εξετάζουν ως ύποπτο για το φόνο της 69χρονης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ