ΕΛΛΑΔΑ

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA για τη δολοφονία της 69χρονης γυναίκας

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA για τη δολοφονία της 69χρονης γυναίκας
EUROKINISSI

Τα πρώτα αποτελέσματα από το εργαστήριο του DNA για τον δράστη είναι αρνητικά ενώ το γεγονός ότι η σορός της 69άχρονης γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη  δεν βοηθούσε ιδιαιτέρως για τη λήψη γενετικού υλικού, λένε οι αξιωματικοί.

Πάντως, έχουν ζητήσει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να κάνουν και δεύτερο κύκλο ελέγχου DNA και μέχρι αργά το απόγευμα να τους ενημερώσουν για τα νέα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά συνεχίζουν την έρευνα και επικεντρώνονται σε ένα αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η γυναίκα.

Γι’ αυτόν το λόγο σήμερα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του δράστη και πήραν όσα ζευγάρια παπούτσια χρησιμοποιούσε ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ώστε να τα συγκρίνουν με τα ευρήματα στη σκηνή του εγκλήματος.

Ούτε, όμως, και το υλικό από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ, στο υπόγειο χώρο στάθμευσης του οποίου βρέθηκε το αυτοκίνητο του θύματος, δεν βοηθά τις έρευνες καθώς το αρχείο διατηρείται μόνο για δέκα ημέρες. Δεμένα όμως τα χέρια των αξιωματικών της ασφάλειας είναι και από το βιντεοληπτικό υλικό του σούπερ μάρκετ καθώς στα αρχεία της εταιρείας κρατούν αυτό το υλικό μόνο για 10 μέρες ενώ η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε στα τέλη Απριλίου.

Η υπόθεση για το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας δεν έχει κλείσει και έμπειροι αξιωματικοί συνεχίζουν να ψάχνουν την υπόθεση καθώς ο τρόπος, ο τόπος και τα χαρακτηριστικά της επίθεσης στην ηλικιωμένη γυναίκα τους κάνουν να συνεχίζουν να έχουν ως βασικό ύποπτο τον «δράκο» του Αμαρουσίου.

Διαβάστε επίσης:

«Δράκος» του Αμαρουσίου: Έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Τον «δράκο του Αμαρουσίου» εξετάζουν ως ύποπτο για το φόνο της 69χρονης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ