ΕΛΛΑΔΑ

Μ. Φύσσα: Ζητά εξηγήσεις για την καθυστέρηση της δίκης της Χ.Α.

Μ. Φύσσα: Ζητά εξηγήσεις για την καθυστέρηση της δίκης της Χ.Α.
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Εξηγήσεις για την καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό η μητέρα του Παύλου Φύσσα, καλώντας τους παράλληλα να παρέμβουν για να προχωρήσει η δίκη, έπειτα από τις συνεχιζόμενες αναβολές που έχει λάβει.

“Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν βλέπω από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη”, ανέφερε η Μάγδα Φύσσα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της πολιτικής αγωγής στην ΕΣΗΕΑ.

“Για μένα αυτοί που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως οι κατηγορούμενοι είναι έξω, “εκεί που άφησε το αίμα του ο Παύλος” και πως η οικογένειά της είναι υποχρεωμένη να τους βλέπει και να τους ανέχεται.

Ο εκπρόσωπος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα από την πλευρά του έκανε λόγο για “εμπαιγμό και κοροϊδία”.

Από τους 69 κατηγορούμενους μόνο πέντε ή έξι δίνουν το «παρών», ενώ έχουν γίνει 63 δικάσιμοι μέσα σε ένα χρόνο και έχουν εξεταστεί μόνο 16 μάρτυρες, ανέφερε από την πλευρά της η Ελευθερία Κουμάντου, μέλος του παρατηρητήριου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ