ΕΛΛΑΔΑ

Σε βιβλίο ιατροδικαστικής η βόμβα στην Εισαγγελέα

Σε βιβλίο ιατροδικαστικής η βόμβα στην Εισαγγελέα
Στιγμιότυπο από έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας (φωτογραφία αρχείου)) Eurokinissi

Σε ένα βιβλίο ιατροδικαστικής ύλης, που περιέχει πληροφορίες και χρησιμοποιείται από τους ιατροδικαστές, τοποθέτησαν οι τρομοκράτες τη βόμβα που θα σκότωνε χθες την Εισαγγελέα.

Το βιβλίο από χθες το βράδυ βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα. Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει να ψάχνουν σε βιβλιοπωλεία για να εντοπίσουν τα σημεία που πωλείται το συγκεκριμένο βιβλίο, για να διαπιστώσουν αν είναι ευρέως διαθέσιμο και άρα οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να το προμηθευτούν από οπουδήποτε, ή έκαναν το λάθος να το αγοράσουν από σημείο που περιορισμένος αριθμός ανθρώπων επισκέπτεται.

Το βιβλίο είχε σκληρό εξώφυλλο και αυτό βοήθησε τους τρομοκράτες να αφαιρέσουν τις εσωτερικές σελίδες και να τοποθετήσουν μέσα τα μασούρια δυναμίτη, τη μπαταρία και τον πυροκροτητή, ενώ μανταλάκια συγκρατούσαν το εξώφυλλο. Μόλις η Εισαγγελέας θα άνοιγε το βιβλίο θα γινόταν η έκρηξη που θα την σκότωνε.

Η δικαστική λειτουργός μόλις έβγαλε το βιβλίο από το φάκελο παρατήρησε κάποιο καλώδιο και έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Στην αντιτρομοκρατική επικρατεί κόκκινος συναγερμός, καθώς για πρώτη φορά τρομοκράτες βάζουν στο στόχαστρο με σκοπό τη δολοφονία μια γυναίκα.

Η επιχειρησιακή δυνατότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης που έστειλε το παγιδευμένο δέμα προκαλεί ανησυχία στις αρχές και αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τη «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς», τότε θα μιλάμε για μια ομάδα τρομοκρατών που δεν πρόκειται να σταματήσουν τα χτυπήματα, ακόμα και αν τα ηγετικά τους στελέχη είναι στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ