ΕΛΛΑΔΑ

Νεαρός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των γονιών του

Νεαρός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των γονιών του
Νοσοκομείο (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την κοινωνία του Βόλου που «πάγωσε» στο άκουσμα της αυτοκτονίας ενός νεαρού, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο της πόλης, όπου είχε μεταβεί ο νεαρός, συνοδευόμενος από συγγενικά του πρόσωπα, προκειμένου να εξεταστεί.

Ενώ βρισκόταν στην αναμονή στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, απομακρύνθηκε από τους γονείς του κι ανέβηκε την εξωτερική σιδερένια σκάλα.

Η μητέρα του φαίνεται πως αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φώναζε απεγνωσμένα ώστε να τρέξουν και να τον προλάβουν. Αμέσως έτρεξε να τον προλάβει ο πατέρας του, όμως ο νεαρός επιτάχυνε το βήμα του και μόλις ανέβηκε στον 5ο όροφο από την εξωτερική σιδερένια σκάλα, βούτηξε στο κενό και βρήκε ακαριαίο θάνατο μπροστά στα μάτια των γονιών του αλλά και των ασθενών που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον νεαρό, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ