ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία και οι φαρμακοποιοί τίμησαν τον Νικόλαο Χούλη

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία και οι φαρμακοποιοί τίμησαν τον Νικόλαο Χούλη
Στιγμιότυπο από την τιμητική εκδήλωση για τον Νικόλαο Χούλη CNN Greece

Με μια μεγάλη και άκρως συγκινητική εκδήλωση στο εντευκτήριο "Κωστής Παλαμάς" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία και η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών απέδωσε τιμή στον μεγάλο, ομότιμο καθηγητή Φαρμακευτικής Νικόλαο Χούλη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο καθηγητής Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Δεμέτζος ενώ αμέσως μετά, το λόγο πήρε η ομότιμη καθηγήτρια Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Άννα Τσαντίλη - Κακουλίδου, η οποία παρουσίασε το πλούσιο βιογραφικό του τιμώμενου κ. Νικόλαου Χούλη.

Τη σκυτάλη για να συνεχίσει την παρουσίαση του βιογραφικού του κ. Χούλη πήρε η κ. Ελένη Σκαλτσά, καθηγήτρια Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

xoulis1

Το έργο και τη συμβολή του κ. Χούλη στη Φαρμακευτική και τη φαρμακοβιομηχανία, τόνισαν οι κ.κ. Νικόλαος Κόλμαν, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών και ο Γεώργιος Κρεατσάς, καθηγητής Μαιευτικής -Γυναικολογίας.

xoulis3

Την εκδήλωση, με αναδρομή στα φοιτητικά του χρόνια, τότε που ο κ. Χούλης ήταν καθηγητής του στη Φαρμακευτική, έκλεισε ο αναπληρωτής καθηγητής Φαρμακευτικής κ. Δημήτριος Ρέκκας, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως ως καθηγητής ο κ. Χούλης κατανοούσε και βοηθούσε τους άλλους να αναδειχθούν.

xoulis5

Όπως επίσης τόνισε, προς πρόκειται για έναν άνθρωπο με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης και έναν άνθρωπο που μπορούσε να ανιχνεύει εύκολα τους συναδέλφους που έχουν τη δυνατότητα να πάνε μπροστά, ήδη από την εποχή του πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή του τιμητικού παπύρου από το ΔΣ της Ελληνικής Φαρμακευτικής εταιρίας (ΕΦΕ) στον κ. Νικόλαο Χούλη.

xoylis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ