ΕΛΛΑΔΑ

Το σημείωμα που άφησε ο 14χρονος δράστης (vid)

Το σημείωμα που άφησε ο 14χρονος δράστης (vid)
Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον 14χρονο δράστη στα δικαστήρια EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Ένα σημείωμα, στο οποίο αναφερόταν στον ίδιο αλλά και στον φίλο του, που όπως ο ίδιος ομολόγησε, σκότωσε, βρήκαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε θείος του 14χρονου θύματος, ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε γράψει στο σημείωμα το όνομά του, καθώς και το όνομα του Τάσου, τον οποίο δολοφόνησε, και δίπλα από αυτά έγραφε «φίλοι, αδέλφια».

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Mega, θείος του θύματος σημείωσε πως τα περί bullying δεν ευσταθούν, επικαλούμενος μάλιστα και το συγκεκριμένο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του ανήλικου δράστη.

«Έγινε ένα μεγάλο κακό, υπάρχει οργή, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος», πρόσθεσε ο θείος του Τάσου και ισχυρίστηκε ότι τα περί εκφοβισμού αποτελούν υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του ανήλικου δράστη και απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ανιψιός του να παρενοχλούσε τον 14χρονο.

Έκανε λόγο για «ένα παιδί ψυχικά διαταραγμένο», ενώ ανέφερε και τις μαρτυρίες άλλων ανήλικων ότι ο δράστης είχε πυροβολήσει και σκοτώσει έναν σκύλο, επειδή είχε επιτεθεί σε κότες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ