ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσαν με γροθιά τον 88χρονο στο Πικέρμι

Σκότωσαν με γροθιά τον 88χρονο στο Πικέρμι
EUROKINISSI

Από εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε το πιθανότερο από γροθιά που δέχτηκε κατά τη ληστεία έχασε τη ζωή του ο 88χρόνος στο Πικερμι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, που προκλήθηκε από το χτύπημα στο στομάχι είναι η κύρια αιτία θανάτου.

Οι αδίστακτοι ληστές όπως όλα δείχνουν μόλις τον είδαν να σωριάζεται νεκρός στο δάπεδο του σπιτιού του, άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν στις τσέπες του - περίπου 90 ευρώ - και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα είχε σημάδια γύρω από το στόμα που σημαίνει ότι οι δράστες αρχικά τον αιφνιδίασαν και του έκλεισαν το στόμα για να μην αρχίζει να φωνάζει. Αυτό ήταν και το στοιχείο που έκανε αρχικά τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως ο θάνατος του 88χρόνου να ήταν και ασφυκτικός.

Όπως φάνηκε από την έρευνα οι ληστές πέρασαν στον κήπο από ένα σημείο όπου ξήλωσαν το φράχτη και αφού βρήκαν το κλειδί πάνω στη πόρτα μπήκαν σαν "κύριοι" στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στον ηλικιωμένο τον οποίο δεν δίστασαν με αγριότητα να του δώσουν μια θανατηφόρα γροθιά στο στομάχι.

Οι Αρχές υποψιάζονται μια συμμορία ληστών που έχει δράση στην περιοχή όμως τους προβληματίζει το γεγονός ότι οι ληστές ήταν αρκετά καλά πληροφορημένοι για τις κινήσεις του 88χρόνου αλλά και της συζύγου του η οποία είχε φύγει έπο το σπίτι περίπου 20 λεπτά πριν εισβάλουν οι ληστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ