ΕΛΛΑΔΑ

Καταστροφές στην παραλία του Τολού από την καταιγίδα (vid&pics)

Καταστροφές στην παραλία του Τολού από την καταιγίδα (vid&pics)
Η δυνατή βροχή παρέσυρε την άμμο στην παραλία του Τολού, όπως επίσης και τα νερά που κατέβασε από το βουνό, ο γειτονικός χείμαρρος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Εκτεταμένες ζημιές στην παραλία του Τολού προκάλεσε η καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας την περιοχή αυτή της Αργολίδας.

Η δυνατή βροχή παρέσυρε την άμμο στην παραλία του Τολού, όπως επίσης και τα νερά που κατέβασε από το βουνό, ο γειτονικός χείμαρρος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, το δίκτυο υποδομών του δήμου άντεξε στην χθεσινή καταιγίδα και έτσι δεν προκλήθηκαν περαιτέρω προβλήματα.

Ακόμη ο δήμαρχος ανέφερε με δηλώσεις του ότι «χθες το απόγευμα βρισκόμασταν σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίζαμε άμεσα τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκληθούν».

Στο μεταξύ, στην Τρίπολη, συνεργεία του δήμου θα προχωρήσουν σήμερα το πρωί στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δημοτικό κοιμητήριο, εξ αιτίας των δυνατών ανέμων.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι της υπηρεσίας πρασίνου θα απομακρύνουν τα δέντρα που κόπηκαν και προκάλεσαν ζημιές σε τάφους, ενώ θα καθαρίσουν τους χώρους μέσα στο κοιμητήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ