ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΕΔ: Αναρτώνται οι πίνακες για 3.737 θέσεις εργασίας

ΟΑΕΔ: Αναρτώνται οι πίνακες για 3.737 θέσεις εργασίας
Το πρόγραμμα αφορά 3.737 θέσεις εργασίας σε 17 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να αναρτηθεί ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα αφορά 3.737 θέσεις εργασίας σε 17 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας, ενώ στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, μαζί με τον πίνακα Προσωρινής Κατάταξης θα αναρτηθεί και ο Πίνακας Αποκλειόμενων.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις θα μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από 18 Αυγούστου στις 10 το πρωί, έως στις 22 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότηση τους, είτε από το μητρώο τους μέσω του eServices IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους από τους πίνακες κατάταξης ανέργων που θα αναρτηθούν στο site του ΟΑΕΔ .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ