ΕΛΛΑΔΑ

«Προσκύνημα» από τον Τάσο Κορακάκη στο σκοπευτήριο της νίκης

«Προσκύνημα» από τον Τάσο Κορακάκη στο σκοπευτήριο της νίκης
dramini.gr

Η θλίψη και η απογοήτευση πήραν τη θέση της χαράς και της συγκίνησης που ένιωσε ο πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκης, Άννας Κορακάκη, όταν έφτασε στη Δράμα.

Ο Τάσος Κορακάκης σήμερα επισκέφθηκε το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο στο οποίο προπονούσε την κόρη του και κατεδάφισε – λίγες ώρες πριν από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου – ο Δήμος Δράμας. Ένα σκοπευτήριο που είχε στήσει ο ίδιος και «κουβαλά» τις αναμνήσεις της ζωής της Άννας πριν το χρυσό μετάλλιο.

Στις φωτογραφίες του dramini.gr αποτυπώνεται η συγκίνηση του Τάσου Κορακάκη, αντικρίζοντας ερείπια.

korakakis 2

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένος. Δεν το περίμενα, είναι μία ενέργεια που με εξέπληξε» δήλωσε ο κ. Κορακάκης στο dramini.gr και πρόσθεσε:

«Είχαμε συζητήσει κάποια θέματα με τον Δήμαρχο και είχαμε πει, ότι μόλις επιστρέψουμε από το Ρίο θα βλέπαμε τι θα κάναμε. Δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε έναν μήνα έχουνε αγώνες παγκοσμίου κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα, δεν υπάρχει χώρος. Πρέπει να πάμε στο Βόλο ή την Αθήνα. Εμείς θέλαμε να προπονηθούμε στη Δράμα. Σε αυτό το χώρο δουλεύσαμε. Τι να πω.. έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα. Είχα πράγματα εδώ που ήθελα να τα κρατήσω σαν ενθύμιο, είχα στόχους... και τα έχουν καταστρέψει όλα».

korakakis 3
korakakis 4
korakakis 5
korakakis 6
korakakis 7
korakakis 8
korakakis 9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ