ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο : Εντοπίσθηκε χασισοφυτεία σε απόκρημνη χαράδρα στον Κρουσώνα

Ηράκλειο : Εντοπίσθηκε χασισοφυτεία σε απόκρημνη χαράδρα στον Κρουσώνα
Φωτογραφία αρχείου, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2016 και απεικονίζει χασισοκαλλιέργεια σε ορεινή περοχή στα σύνορα των νομών Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας EUROKINISSI/Γραφείο Τύπου – Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Μια χασισοφυτεία εντόπισε σήμερα η αστυνομία σε δύσβατη περιοχή του Κρουσώνα Ηρακλείου μετά από επιχείρηση στην οποία συμμετείχε και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Στην επιχείρηση μετείχαν ακόμη αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, των τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσαράς, και των αστυνομικών τμημάτων Χερσονήσου και Περιφέρειας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε σε απόκρημνη χαράδρα, φυτεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου καλλιεργούντο 77 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 4 μέτρα, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης, που εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι δύο άτομα, πατέρας και γιος 58 και 34 χρονών αντίστοιχα, φέρονται ως καλλιεργητές της φυτείας, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ