ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Μπανγκλαντεσιανού στον Αγ. Παντελεήμονα

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Μπανγκλαντεσιανού στον Αγ. Παντελεήμονα
EUROKINISSI

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τρεις άνδρες από το Μπανγκλαντές που πριν λίγες μέρες βασάνισαν μέχρι θανάτου έναν ομοεθνή τους στον άγιο Παντελεήμονα για να του αρπάξουν ότι χρήματα είχε στο ψιλικατζίδικο που διατηρούσε στην περιοχή.

Από τους τρεις δράστες οι δυο ήταν σεσημασμένοι καθώς στο παρελθόν είχαν συλληφθεί ξανά για ληστεία. Όπως ομολόγησαν πήγαν στο ψιλικατζίδικο του 47 χρόνου θύματος και αφού τον βασάνισαν μαχαιρώνοντας τον σε όλο του το σώμα, τον έδεσαν με καλώδια στα χέρια και στα πόδια και μετά τον στραγγάλισαν με τη ζώνη του παντελονιού του θύματος.

Τελικά οι δράστες δεν πήραν χρήματα παρά μόνο τα τσιγάρα που βρήκαν στα ράφια του ψιλικατζίδικου. Εκτός όμως από τα αποτυπώματα τους που άφησαν σε όλο το κατάστημα, τους δολοφόνους είχε καταγράψει και η κάμερα ασφαλείας την ώρα που έφευγαν από το ψιλικατζίδικο και μάλιστα γνώριζαν ότι είχαν αφήσει πίσω τους νεκρό τον ιδιοκτήτη.

Οι τρεις δράστες ήταν μάλιστα τόσο σίγουροι ότι οι Αρχές δεν θα έφταναν ποτέ στα ίχνη τους, που δεν δίστασαν να κινούνται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και μάλιστα πολλές φορές να περνούν ακόμα και έξω από το ψιλικατζίδικο που μέρες πριν είχαν διαπράξει τη δολοφονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ