ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη η Άννα Κορακάκη στον ΠτΔ

Την Τετάρτη η Άννα Κορακάκη στον ΠτΔ
Eurokinissi/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχτεί και θα βραβεύσει αύριο Τετάρτη, τη Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται ότι είχε δημιουργηθεί σύγχυση λόγω της απουσίας της Κορακάκη από τη βράβευση της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής η οποία διοργανώθηκε αμέσως μετά την επιστροφή τους από το Ρίο, στις 25 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας: «Ο Π. Παυλόπουλος την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα δεχθεί στις 12.00 τους Ολυμπιονίκες που δεν παρέστησαν στην εκδήλωση της 25ης Αυγούστου λόγω υποχρεώσεων τους στο εξωτερικό».

Μπορεί η ανακοίνωση να μην αναφέρει ονομαστικά την Άννα Κορακάκη αλλά η Ολυμπιονίκης ήταν η μόνη που έλειπε από την εκδήλωση, και με ανάρτηση της στο Facebook μάλιστα, δεν είχε κρύψει την ενόχλησή της για την εξέλιξη αυτή.

Ο πατέρας και προπονητή της, Τάσος Κορακάκης σε δηλώσεις που είχε κάνει τότε έδειχνε και αυτός φανερά ενοχλημένος προστατεύοντας ωστόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ