ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νεκροί και τραυματίες σε δυστύχημα σε ελαιοτριβείο στον Αλμυρό

Βόλος: Νεκροί και τραυματίες σε δυστύχημα σε ελαιοτριβείο στον Αλμυρό
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε ελαιοτριβείο στην περιοχή του Πτελεού στον Αλμυρό του Βόλου, με απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, μαζί με τους δύο γιους του, έναν φίλο τους και έναν άνδρα από τη Βουλγαρία προσπάθησαν να καθαρίσουν μία δεξαμενή ελαιόλαδου και ο Βούλγαρος εργάτης γλίστρησε και έπεσε μέσα.

Οι υπόλοιποι -πατέρας, γιοι και ο φίλος τους- στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τον Βούλγαρο εργάτη για να βγει, ένας ένας γλιστρούσαν και έπεφταν στη δεξαμενή, όμως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αλμυρού και του Βόλου, αλλά και δύναμη της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των πέντε ανδρών. Στις προσπάθειες των πυροσβεστών προσέτρεξαν για βοήθεια και κάτοικοι του Πτελεού, αλλά τόσο ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, όσο και ο 50χρονος Βούλγαρος εργάτης ανασύρθηκαν νεκροί από τη δεξαμενή.

Οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη, ηλικίας 33 και 30 ετών, όπως και ο 25χρονος φίλος τους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και μετά στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου και είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ