ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Σε εξέλιξη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Τρία χρόνια ακριβώς από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην πρώην οδό Τσαλδάρη και νυν Π. Φύσσα απο τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, αντιφασιστικές οργανώσεις, δήμοι, σωματεία εργαζομένων, φορείς και άλλες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν στο τριήμερο κινητοποιήσεων 16-17-18 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωση και πορεία, πραγματοποιείται στις 18:00 το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στην οδό Παύλου Φύσσα, πρώην Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας.

fisas

Πηγή CNN Greece

Ειδικά στο Κερατσίνι, ο δήμος έχει προγραμματίσει τριήμερες εκδηλώσεις. Σήμερα το βράδυ (21:00) θα προβληθεί η ταινία «Το μίσος» ( CINE ΜΕΛΙΝΑ, Σωκράτους 65 Δραπετσώνα), αύριο Σάββατο στις 20:00 θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» από το 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου (CINE ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Βύρωνος & Χηλής, Χαραυγή) ενώ την Κυριακή στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ραπ συναυλία «Rap Monster Fest», στο Καστράκι - Δραπετσώνα (πλησίον ΗΣΑΠ).

Η οικογένεια & φίλοι Παύλου «Killah P» Φύσσα καλούν «όποιον θέλει να είναι δίπλα μας, στις 17 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 στο σημείο της δολοφονίας (Παύλου Φύσσα 60, Κερατσίνι) μόνο με ένα κερί για σιωπηλή συγκέντρωση και στις 18 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00 στην έκταση «Καστράκι» (πλησίον ΗΣΑΠ Πειραιά, έναντι πύλης Ε2) όπου θα πραγματοποιηθεί το RAP MONSTERS FESTIVAL, μια διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος και συνεχίζουν οι φίλοι του, με σκοπό την συσπείρωση και ενεργοποίηση της νεολαίας για θέματα αλληλεγγύης».

fisas2

Ήδη από νωρίς έχουν αναπτυχθεί γύρω από α την οδό Παύλου Φύσσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ