ΕΛΛΑΔΑ

Η βάπτιση που έκανε το Άργος πρώτο θέμα στην Ελλάδα (aud)

Η βάπτιση που έκανε το Άργος πρώτο θέμα στην Ελλάδα (aud)

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, όμως το απίστευτο περιστατικό έκανε το Άργος πρώτο θέμα στην Ελλάδα.  Η δημοσιογράφος του Best TV, Κατερίνα Κουρτέλη, περιγράφει στο CNN Greece τη στιγμή που ο πατέρας, στο τραπέζι για τη βάπτιση των παιδιών του, διάβασε λίστα με τους εραστές της γυναίκας του.

Όπως λέει η Κατερίνα Κουρτέλη, η ίδια έμαθε για το συμβάν από έναν φίλο της, ο οποίος ήταν καλεσμένος στη βάπτιση.

Το μυστήριο στην Εκκλησία κύλησε ομαλά, όμως στο τραπέζι τα πράγματα άλλαξαν. Οι καλεσμένοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν τον πατέρα των διδύμων να λέει:

Σας ευχαριστώ όλους που είσαστε εδώ και ιδιαίτερα ευχαριστώ τους άνδρες της γυναίκας μου.

«Στην αρχή όλοι κοιτάχτηκαν γιατί δεν κατάλαβαν τι έγινε. Στη συνέχεια όμως έμειναν έκπληκτοι όταν ο πατέρας άρχισε να διαβάζει τη λίστα με τα ονόματα», λέει στο CNN Greece η δημοσιογράφος, Κατερίνα Κουρτέλη.

Η γυναίκα προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και είπε ότι ο άνδρας της έκανε πλάκα, όμως δεν κατάφερε να ηρεμήσει το κλίμα. Έτσι, ξέσπασε διαμάχη ανάμεσα στις οικογένειες και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Κάποιοι από τους καλεσμένους έφυγαν από το τραπέζι ενώ άλλοι παρέμειναν προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη.

Η συνέχεια μάλλον θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ