ΕΛΛΑΔΑ

Νικολάι: Ο πατέρας της Άννυ δεν είναι χαζός, ότι λέει είναι ψέματα

Νικολάι: Ο πατέρας της Άννυ δεν είναι χαζός, ότι λέει είναι ψέματα
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ - Eurokinissi

Την δική του εικόνα για την υπόθεση της μικρής Άννυ, έδωσε στην κατάθεση του ο φίλος του πατέρα της 4χρονης, γνωστός ως Νικολάι.

Ο 30χρονος Βούλγαρος, Νασίφ Αχμέντοφ, δήλωσε αθώος και στράφηκε κατά του πρώην φίλου του, Σάββα, κατηγορώντας τον για τον τεμαχισμό της μικρής.

Απολογούμενος είπε πως τα όσα λέει ο κατηγορούμενος πατέρας είναι «όλα ψέματα!». «Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε αλλά δεν είναι καθόλου χαζός. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και γιατί είμαι εδώ!»

Αποκάλυψε πως ο Σάββας του είπε να μην πάει από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα τις μέρες, που κατά πάσα πιθανότητα τελέστηκε το έγκλημα, προφασιζόμενος επίσκεψη της μητέρας του.

«Εγώ θέλω να πω ότι λέει ψέματα και ξέρει τι έχει γίνει και γιατί λέει ψέματα δεν ξέρω...», είπε ο Σάββας προς υπεράπισή του.

Δήλωσε πως έμαθε για το έγκλημα από τον ίδιο τον πατέρα και το κατήγγειλε στις αρχές της Βουλγαρίας, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως αυτός έδωσε την ιδεά του τεμαχισμού στον Σάββα.

Ερωτώμενος για την κατάσταση της μικρής το τελευταίο βράδυ που εθεάθη ζωντανή, δεν είχε καθαρή εικόνα για την υγεία της, απλά θεώρησε ότι κοιμόταν.

Απαντώντας στις κατηγορίες περί χρήσης ναρκωτικών, δήλωσε ξεκάθαρα πως άκουσε τον πατέρα να κάνει χρήση το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης του παιδιού, μάλιστα σε σημείο που και η μικρή είχε εύκολη πρόσβαση.

Το δωμάτιο που κοιμόταν η μικρή το επόμενο πρωί ήταν κλειδωμένο και ήταν άφαντος και ο πατέρας και η Άννυ.

Η τελευταία του επίσκεψη στο σπίτι του κατηγορουμένου έγινε την Μεγάλη Παρακευή. Σύμφωνα με την μαρτυρία του ο Σάββας έβραζε κάτι σε μια κατσαρόλα και όταν τον ρώτησε τι είναι του απάντησε πως ήταν κοτόπουλο για το σκυλάκι της οικογένειας.

Η μικρή πάλι έλειπε και ο πατέρας δικαιολόγησε την απουσία της λέγοντας ότι είναι μαζί με την μητέρα της για να την προσέχει.

Νωρίτερα είχε καταθέσει και η μητέρα της μικρής, η οποία δεν απέδωσε άμεσες κατηγορίες στον σύντροφό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ