ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Εκτός κινδύνου η 17χρονη που έπεσε θύμα βιασμόύ

Δράμα: Εκτός κινδύνου η 17χρονη που έπεσε θύμα βιασμόύ
Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη (φωτογραφία αρχείου)

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία έπεσε θύμα βιασμού έπειτα από χρήση ναρκωτικών και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Δράμας.

Οι τρεις άνδρες που συνελήφθηκαν για την κακοποίηση της νεαρής κοπέλας, είναι 23, 25 και 18χρονος ετών, όλοι τους κάτοικοι Δράμας. Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν το Σάββατο μεσημέρι στον ανακριτή. Ο 23χρονος από τη Χωριστή Δράμας κατηγορείται για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Ο 25χρονος και ο 18χρονος, στους οποίους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Ορφανοτροφείο Δράμας με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι ο 18χρονος άντρας είναι ημεδαπός και κατοικεί μόνιμα στη Δράμα και όχι αλλοδαπός όπως είχε αναγραφεί. Στο ίδιο δελτίο τύπου επισημαίνεται ότι ήταν τρόφιμος του ορφανοτροφείου μέχρι και τις 24 Μαρτίου 2016, οπότε διεγράφη από το δυναμικό της κοινωνικής δομής λόγω ενηλικίωσής του και επειδή δεν δέχθηκε να συμμορφωθεί με τον κανονισμό της παραπάνω κοινωνικής δομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ