ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκληση για την πλήρωση θέσεων διοικητών σε κέντρα υποδοχής προσφύγων

Πρόσκληση για την πλήρωση θέσεων διοικητών σε κέντρα υποδοχής προσφύγων
Στιγμιότυπο από την περιοδεία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο κέντρο καταγραφής μεταναστών και προσφύγων στην Χίο, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 EUROKINISSI/Στέλιος Μισίνας

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων διοικητών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου, σε Σάμο, Χίο, Κω, Λέσβο και Λέρο δημοσίευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι διοικητές των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης διορίζονται με απόφαση του γενικού γραμματέα Υποδοχής, κατόπιν εισήγησης του διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, για θητεία ενός έτους με δυνατότητα παράτασης για άλλα δύο χρόνια ή περισσότερο ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση των θέσεων πρέπει να είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με ικανότητα και εμπειρία στη διοίκηση ή και εξειδίκευση στο πεδίο των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα δελτίου ταυτότητας, τίτλων σπουδών και λοιπών προσόντων μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου. Η αίτηση και το βιογραφικό θα πρέπει να σταλούν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση «Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Συγγρού 83, 11745 Αθήνα» και ηλεκτρονικά στο firstreception@firstreception.gov.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ