ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Πακιστανός κρατούσε «φυλακισμένο» ομοεθνή του επί τρεις μέρες

Ηλεία: Πακιστανός κρατούσε «φυλακισμένο» ομοεθνή του επί τρεις μέρες
eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος/ (φωτογραφία αρχείου)

Για παράνομη κατακράτηση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 36χρονου ομοεθνή του, κατηγορείται ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στην Βουπρασία της Ηλείας. Επίσης, για την ίδια υπόθεση αναζητούνται τέσσερα ακόμα άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος Πακιστανός, πήγε την περασμένη Τρίτη στην Κώμη Βουπρασίας, και συναντήθηκε με τον 44χρονο, προκειμένου να διευθετήσει θέμα οικονομικής φύσης.

Στη συνέχεια, ο 44χρονος με την βοήθεια των τεσσάρων ατόμων που αναζητούνται, κατακράτησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, παράνομα και επί τρείς ημέρες, τον 36χρονο μέσα σε παράπηγμα, προκαλώντας του ταυτόχρονα σωματικές βλάβες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ ο 36χρονος μετέβη στο κέντρο υγείας Βάρδας και στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, για ιατροδικαστική εξέταση.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Βάρδας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του 44χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ