ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Ζάκυνθο από τις πλημμύρες - αγνοείται 33χρονος

Συναγερμός στη Ζάκυνθο από τις πλημμύρες - αγνοείται 33χρονος
imerazante.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 33χρονου από τη Ζάκυνθο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τη νύχτα του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Τη δήλωση της εξαφάνισής του έκανε στην Αστυνομία ο αδελφός του και από εκείνη τη στιγμή στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε μέσα σε ένα χαντάκι αλλά όχι και ο ίδιος. Στο νησί έχουν φτάσει άνδρες ειδικού κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών με τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να συνδράμουν τις προσπάθειες εντοπισμού, σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο ενημέρωσης Ημέρα της Ζακύνθου.

Την ίδια ώρα, η έντονη κακοκαιρία που έχει πλήξει το νησί από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, συνεχίζεται με την έντονη βροχόπτωση να έχει πλημμυρίσει σπίτια, δρόμους και καταστήματα, ενώ οι τοπικές Αρχές έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα.

Εικόνες από το νησί κυκλοφούν και στα social media:

Στα όρια του βρίσκεται και ο χείμαρρος του Αγίου Χαραλάμπη από τις τεράστιες ποσότητες νερού οι οποίες συγκεντρώθηκαν και με ορμή τρέχουν προς τη θάλασσα.

Το ποτάμι που περνάει από τη νότια πλευρά της πόλης είναι τόσο φουσκωμένο και ορμητικό που σε περίπτωση που δεχτεί περισσότερο νερό, θα ξεχειλίσει με άγνωστες προεκτάσεις για τους κατοίκους της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ