ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ έπεσε από γέφυρα (vid&pics)

Πάτρα: Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ έπεσε από γέφυρα (vid&pics)
tempo24.gr

Ένας 21χρονος άντρας βρέθηκε, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμή λόγους, στο κενό πέφτοντας από τη γέφυρα της Περιμετρικής στο ύψος του Σουλίου, στην Πάτρα.

Ο νεαρός έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί κάνουν λόγο για θαύμα. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μπει στο χειρουργείο, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Σύμφωνα με το Tempo24.gr, φέρει τραύματα στο κεφάλι και την λεκάνη του, όμως οι γιατροί τα κρίνουν ως αντιμετωπίσιμα καθώς δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό όργανο.

parta

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του 21χρονου οι γονείς του. Ο πατέρας του, που στο παρελθόν είχε διατελέσει βουλευτής της ΝΔ, ελπίζει σε ευχάριστη εξέλιξη του τραυματισμού του παιδιού του.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής και αυτόπτες μάρτυρες, που βρέθηκαν στο σημείο ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο.

patra1

Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό στην Πάτρα μέσα σε 24 ώρες, καθώς χθες μια κυρία 55 ετών έπεσε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Κορίνθου, ενώ ακόμη ένας άνδρας αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να πέσει από μπαλκόνι πολυκατοικίας της οδού Μαιζώνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ