ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στα χωριά της Θράκης (pics)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στα χωριά της Θράκης (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Την πίστη του στην πολιτική της ισονομίας και ισοπολιτείας, την οποία εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1991, στη Θράκη εξέφρασε σήμερα από το χωριό Σμίνθη, έδρα του δήμου Μύκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μύκης, παρουσία των δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, όπου και άκουσε τα προβλήματα του ορεινού αυτού δήμου της Ξάνθης.

17414572

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στη συνέχεια εγκαινίασε τα νέα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή, όπου τόνισε ότι σημαντική προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού συστήματος στη μειονότητα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους, με εξίσου καλή γνώση της ελληνικής και τουρκικής γλώσσας.

17414571

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ αποκαθιστά τους παραδοσιακούς δεσμούς της με τη μειονότητα στη Θράκη και υποσχέθηκε ότι η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοιχτή, προκειμένου να ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύει με τοπικά στελέχη της ΝΔ σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη φορέων της Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ