ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας υποχρέωνε την 10χρονη κόρη να βλέπουν μαζί ερωτικές ταινίες

Πατέρας υποχρέωνε την 10χρονη κόρη να βλέπουν μαζί ερωτικές ταινίες
EUROKINISSI

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας υποχρέωνε την 10χρονη κόρη του να βλέπουν παρέα ερωτικές ταινίες.

Το αρρωστημένο μυαλό του πατέρα όμως δεν σταμάτησε μόνο στην προβολή της ταινίας καθώς ζήταγε από την κόρη να αντιγράψει και να εφαρμόσει στον ίδιο όσα έβλεπε να κάνουν οι πρωταγωνιστές.

Η σύζυγός του και μητέρα της 10χρονης κοπέλας αντιλήφθηκε έγκαιρα τις αρρωστημένες επιθυμίες του απαράδεκτου άνδρα και επενέβη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο 30χρονος βρισκόταν στο σπίτι τους στα Άνω Λιόσια, όταν κάποια στιγμή κάλεσε την 10χρονη κόρη του για να δουν μαζί την ταινία πορνό.

Η σκληρή ερωτική ταινία άρχισε να εκτυλίσσεται με τον άνδρα να εξαναγκάζει και να υποχρεώνει την 10χρονη κόρη του να την δουν μαζί ώστε να ξέρει τι θα πρέπει να κάνει έπειτα από μερικά χρόνια. Μάλιστα, λίγο αργότερα δεν δίστασε να της ζήτησει να εφαρμόσει όσα έβλεπε στον ίδιο προκειμένου να αποκτήσει «εμπειρία».

Το παιδί αντιστάθηκε και φώναξε δυνατά ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα. Η μητέρα της κοπέλας, άκουσε τις φωνές και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε έκπληκτη είδε τον σύζυγό της να έχει κατεβάσει τα εσώρουχά του και προβαίνοντας, παράλληλα σε άσεμνες ενέργειες.

Ακολούθησε έντονος καυγάς και συμπλοκή με τον 30χρονο να γρονθοκοπεί την γυναίκα του. Η μητέρα του, τελικά κατάφερε να ξεφύγει, παίρνοντας μαζί της το παιδί.

Την επόμενη μέρα καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και οι αξιωματικοί, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 30χρονο άνδρα, στο αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας.

Την Κυριακή με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσία περί ενδοοικογενειακής βίας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ