ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη παραίτηση μετά το φιάσκο με τη Ρόδα στο Σύνταγμα

Η πρώτη παραίτηση μετά το φιάσκο με τη Ρόδα στο Σύνταγμα
CNN Greece

Την παραίτηση του Χρήστου Τεντόμα από την θέση του προέδρου του τομέα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, έκανε γνωστή, μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Παπαγιαννάκης, μετά το σήριαλ με τη «Ρόδα στο Σύνταγμα».

«Ο κ. Τεντόμας έχει αναλάβει την ευθύνη και έχει παραιτηθεί. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Παπαγιανάκης.

Παράλληλα, έριξε ευθύνες στην εταιρεία που ανέλαβε την εγκατάσταση της ρόδας: «Υπήρχε μια διαδικασία την οποία δυστυχώς η εταιρεία δεν την ακολούθησε. Έπρεπε να καταθέσει κάποια χαρτιά τα οποία δεν τα κατέθεσε.

Ζήτησε παράταση και όλη αυτή η διαδικασία θα πήγαινε για μετά τις γιορτές», τόνισε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε ότι η εταιρεία ζητούσε κατ΄επανάληψη παρατάσεις παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου έργου.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση του Εισαγγελέα μετά τα δημοσιεύματα και τη μηνυτήρια αναφορά της εταιρείας σχετικά με την επικινδυνότητα της ρόδας που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές, την αποσυναρμολόγηση και την απομάκρυνση της οποίας ζήτησε την Τετάρτη ο Δήμος Αθηναίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ