Αναδείχθηκαν οι πλειοδότες για πέντε ακίνητα του Δημοσίου
Πηγή: EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η ανάδειξη πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών.

Οι αντιπροσφορές γίνονται μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr

Ειδικότερα, αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα εξής ακίνητα:

- Για την πώληση τεσσάρων αγροτεμαχίων στον Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Χαλκιδικής, η εταιρεία με την επωνυμία «ULTRASTROY EOOD», με προσφορά ύψους 3.100.700 ευρώ.

- Για την πώληση οικοπέδου με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας, επί της οδού Αριστομένους 11-13, η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με προσφορά ύψους 1.050.000 ευρώ.

- Για την πώληση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Αττικής (ΧΕΥ 9), ο δήμος Χαλανδρίου, με προσφορά ύψους 640.000 ευρώ.

- Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ' αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας, η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.», με προσφορά ύψους 257.000 ευρώ.

- Για τη μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Αττικής (ΧΕΥ 8), ο Δήμος Χαλανδρίου, με προσφορά ύψους 28.530,34 ευρώ /έτος.

Διαβάστε επίσης